Firma Antika se bavi uvozom i prodajom rezervnih delova i opreme za sve modele fotokopir aparata iz programa renomiranog svetskog proizvođača Ricoh. U našoj ponudi se mogu naći svi originalni rezervni delovi od zupčanika, pa sve do celih sekcija za Vaš fotokopir aparat, a naši serviseri će se pobrinuti da Vaši uređaji neometano funkcionišu. Pored prodaje originalnih rezervnih delova za sve modele Ricoh multifunkcionalnih aparata i štampača, u našoj ponudi  se nalazi i kompletan program kompatibilnih rezervnih delova marke Copy Graf, počev od gumica za povlačnje papira, odvajača papira, teflonskih i silikonskih valjaka, brisača bubnja… i jos mnogo toga!

Proizvodi koje mi distribuiramo su visokog kvaliteta, a naše poslovanje je usmereno ka ispunjenju ciljeva i zahteva naših potrošača. U oktobru 2008. godine postali smo i ovlašćeni uvoznici i distributeri tonera marke ELFOTEC i tonera marke INTEGRAL, najkompatibilnijeg tonera na svetskom tržištu.  U okviru naše kompanije posluje i servisna služba koja se u svakom trenutku brine da Vaš uređaj neometano funkcioniše.
Svojim iskustvom i ponudom zadovoljićemo visoke standarde, a saveti naših kolega učiniće Vaše poslovanje prepoznatljivim.
Preduzeće Antika d.o.o., svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasniva na kvalitetu proizvoda i usluga, zaštiti životne sredine, bezbednosti i zdavlju na radu, ispunjavanjem zahteva implementiranih međunarodnih standarda: ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 – OHSAS 18001:2007

SRDAČAN POZDRAV, ANTIKA