, , ,

P310


Mali, pametni i energetski efikasni, P310, dizajniran je da Vas na prvi pogled impresionira. Dovoljno kompaktni da neprimetno zauzmu mesto na Vašem radnom stolu, ovi inovativni crno-beli A4 laserski, višenamenski, štampači zadiviće vas brzinom i efikasnošću. Uređajima je veoma lako upravljati i još jednostavnije održavati. Potrošnja el.energije je vrlo mala. Poseduju više ekološki odgovornih karakteristika kao što su režim uštede energije i automatski dupleks za smanjenje potrošnje papira. Ukratko, ako tražite brzinu, kompaktnost, energetsku efikasnost od, pronaći ćete ih u našem modelu P 310.

Pozovite za cenu

BRZINA I KOMPAKTNOST SA NISKIM TROŠKOVIMA

Mali, pametni i energetski efikasni, P310, dizajniran je da Vas na prvi pogled impresionira. Dovoljno kompaktni da neprimetno zauzmu mesto na Vašem radnom stolu, ovi inovativni crno-beli A4 laserski, višenamenski, štampači zadiviće vas brzinom i efikasnošću. Uređajima je veoma lako upravljati i još jednostavnije održavati. Potrošnja el.energije je vrlo mala. Poseduju više ekološki odgovornih karakteristika kao što su režim uštede energije i automatski dupleks za smanjenje potrošnje papira. Ukratko, ako tražite brzinu, kompaktnost, energetsku efikasnost od, pronaći ćete ih u našem modelu SP 311DN.

NISKA CENA & VISOKA PRODUKTIVNOST

Dugotrajni univerzalni kertridž sa kapacitetom od preko 7000str (5% popunjenosti) daje vam veoma primamljivu cenu po otisku. Uz nisku cenu uređaja, ovo čini P310 je izuzetnom investicijom za Vašu kancelariju. Ovaj uređaji je i izuzetno produktivan. Potrebno im je samo 30 sekundi za prvu stranicu uz brzinu  32 stranice u minuti. Automatski dupleks dodatno poboljšava ovu produktivnost – a takođe štedi i papir.

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE I POVEZIVANJE

Zamena kertridža je takođe jednostavna. Za sve modele standardna fioka prima do 300 listova (max 500 težine 52 – 162 g̸ m²). Sa standardnom mrežnom karticom uz WiFi povezivanje  ovi uređaji će se lepo uklopiti u vašu postojeću mrežu bez potrebe za dodatnim kablovima. Svaki posao možete poslati na najprikladniju mrežnu mašinu.

Šifra proizvoda: p310 Kategorije: , , , Oznaka:

Specifikacija

Opšte Karakteristike
Tezina : oko 13kg
Tip Aparata : štampač
Proces kopiranja : Suvi elektrostatički transfer sistem
Optmalni mesečni obim : do 20000 otisaka
Kapacitet tonera : Oko 3500 otisaka
7000 otisaka – High Yield

Format papira : A4
Max broj primeraka u jednom programu : 99
Kapacitet papira – max : 500 listova
Automatic Document Feader : Da
Duplex : Da
Debljina Papira : 52 to 162 g/m2
Finišer : Ne
Jumbo kaseta : Ne
Kapacitet Memorije : 128 MB
Vreme zagrevanja : manje od 26 sekundi
Dimenzije : 370 mm x 392 mm x 262 mm
Napajanje : 220 – 240 V, 50/60 Hz
Potrošnja : max 512 W
Priključci : 10Base-T/100Base-Tx (Ethernet), USB 2.0, Wireless LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Mrežni protokoli : TCP/IP, IPP
Garantni Rok
Garancija : Da
Redovan servis : Da
Servis i Tehn. podrška : Da

 

    Vaše ime*

    Email*

    Telefon

    Poruka*